Sânziana Buruiană, o viitoare mămică extrem de sexy! Cum și-a etalat burtica de gravidă/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană trece prin cea mai frumoasă perioadă! Blondina va deveni mămică pentru a doua oară, iar acum a publicat și prima imagine cu burtica de graviduță, într-o ipostază extrem de sexy, așa cum ne-a obișnuit!

Sânziana Buruiană a aruncat bomba bombelor în lumea mondenă, în momentul în care a anunțat că este însărcinată. Și chiar dacă acum va deveni mămică pentru a doua oară, diva nu a renunțat la ipostazele sexy care au consacrat-o, ci din contră! Pozează și mai sexy decât o făcea!

Pe contul său de socializare, Sânziana a publicat o imagine în care și-a etalat burtica de gravidă într-un costul de baie întreg, verde, care îi flata bustul impresionant! Și așa cum era de așteptat, inimioarele și comentariile pozitive au venit în valuri și la puțin timp după postare.

A ales și numele copilului

Chiar dacă încă nu știe sexul bebelușului, Sânziana Buruiană și partenerul de viață s-au gândit deja la două nume pe care le va purta copilașul atunci când se va naște.

„Noi ne-am gândit foarte mult, am zis să fie în memoria tatălui mei și să-l cheme Viorel, iar dacă este fată, să fie al bunicii mele: Ana Olga. Unul dintre nume am zis să i-l dedic ei, mai ales că se va naște în luna în care s-a născut ea. O să mă mai documentez. Numele meu preferat a fost mereu Isabela”, a mărturisit Sânziana Buruiană.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest