Sărăcia nu e o opţiune! Ce planuri au Brigitte şi Florin Pastramă dacă rămân fără bani: „Cred că trăim vreo două, trei luni”

 
+2 click pentru
galerie

Brigitte şi Florin Pastramă găsesc fel şi fel de soluţii pentru a deveni unii dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din România. Invitaţi în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, cei doi au vorbit despre noile business-uri pe care le au, dar şi despre stilul lor de viaţă.

Brigitte şi Florin Pastramă au vieţile asigurate. Omul de afaceri deţine şapte case într-un cartier rezidenţial din Bucureşti, iar în cazul în care vor rămâne vreodată în „pană” de bani, au de unde să facă rost. Ba chiar mai mult, planul de rezervă constă în a patrona o shaormerie.

"Deschidem o shaormerie în Colentina, colț cu Fundeni. Avem, adică nu eu, el, are șapte case. Are un cartier rezidențial, eu nu l-am ajutat foarte mult acolo că el se pricepe mai bine la construcții. Dacă vindem o casă, cred că trăim vreo două, trei luni din banii ăștia. Eu sunt mai cheltuitoare.", a declarat Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show.

"Vând o casă începând cu suma de 80.000 de euro. Casa are 150 de mp, parter și etaj.", a spus și Florin Pastramă.

Amănunte despre primul copil

Brigitte şi Florin Pastramă au avut parte de o vacanţă de vis, în Bali, iar la întoarcere s-au pus serios pe treabă. Cei doi abia aşteaptă să devină părinţi şi speră ca visul să li se îndeplinească, în curând.

"Sunt fericită și împlinită. Să dea Dumnezeu să facem un copil, vrem asta, dar când vrea Dumnezeu, nu mai fac nici un tratament că e greu, e aiurea și cu sănătatea.", a declarat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest