Sărbătoare în familia Denisei Nechifor! Vedeta pregătește o mare petrecere, alături de Adrian Cristea

 

Denisa Nechifor sărbătorește astăzi un moment extrem de important din viața sa, căci fiica sa și a lui Adrian Cristea își sărbătorește ziua de naștere.

Rania are deja câteva doleanțe de la părinții săi, pe care le-a și dezvăluit. Denisa a intrat în direct la ”Star Matinal” și a vorbit despre petrecerea pe care i-o va organiza fetiței, dar și despre ce cadouri vrea Rania.


”Bună dimineața. O să petrecem peste câteva zile, o lăsăm să se obișnuiască și cu școala și apoi facem o petrecere. Așteptăm și bunicii, important este să fim împreună. Își dorește un telefon care abia a fost lansat, a mai primit câteva cadouașe. A fost emoționant în prima zi de școală. Emoțiile sunt cam la fel pentru copii, mai mari sunt pentru părinți. Ne adaptăm, ne este mai greu cu trezitul la 6.30. S-a întâlnit cu colegii, cu prietenii, am mers să luăm rechizite. Este o zi cu încărcătură emoțională deosebită și te sperii de cum trece timpul. Este o adevărată domnișoară și îmi doresc să o văd micuță cât mai mult timp împreună. O să îi luăm cadou împreună, Adi a luat deja flori și i-a dat. Este momentul pe care îl aștept cel mai mult și pe care îl organizez cu cel mai mare drag. Vrea ceva nu foarte copilăresc și își dorește acea fântână de ciocolată cu fructe și activități cu copii”, a dezvăluit Denisa la ”Star matinal”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest