S-au cunoscut pe platourile de filmare și au făcut o nuntă ca în povești

 

De câte ori aţi auzit expresia: viaţa bate filmul? Ştim, de foarte multe ori şi sigur vi s-a părut pompoasă, dar este cât se poate de adevărată.

Următoarea poveste de iubire s-a scris pentru prima dată pe platourile de filmare. El şi ea, doi actori car s-au cunoscut în momentul în care au jucat împreună într-un film. La scurtă vreme au format un cuplu şi au hotărât să-ți oficializeze relația așa cum se cuvine. 

Cei doi îndrăgostiți au ales un cadru de poveste, care să se asemene cu scenele romantice pe care le-au jucat în filme. Și dacă ar fi să analizăm în detaliu, evenimentul întrece orice scenariu.

Ţinutele s-au potrivit de minune cu decorul. Mireasa a ales să poarte o rochie de culoare argintiu, bătută cu pietre prețioase,care să îi pună în evidență formele bine lucrate. Coafura a fost destul de lejeră, dar nici nu avea nevoie să fie împopoțonată, căci frumusețea ei naturală a fost suficientă.

Ei, și nu doar mireasa a strălucit, ci și mirele. Tânărul a ales să poarte un costum bleu, la care a asortat o cămașă albă. 
După ce și-au jurat credință veșnică, a urmat o petrecere așa cum doar în Turcia mai poți să vezi. Startul a fost dat chiar de miri.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest