S-au despărțit sau nu? Semnele care arată cum se înțeleg, de fapt, Oana Zăvoranu și partenerul de viață/ VIDEO

 

În ultima vreme, au apărut din ce în ce mai multe zvonuri, precum că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai formează un cuplu, după ce și-au șters toate fotografiile în care apăreau împreună, de pe rețelele sociale. Iar pentru că a vrut să lămurească lucrurile, Zăvo le-a arătat tuturor, care este, de fapt, adevărata relație pe care o are cu partenerul de viață.  

Când toată lumea îi vedea despărțiți, Oana Zăvoranu a arătat că ea și soțul sunt încă împreună. Vă amintiți că zilele trecute vorbeam despre faptul că vedeta și Alex Ashraf și-au șters toate pozele împreuna, ba chiar un prieten apropiat lor a declarat în presă că nu și-au putut rezolva problemele și că relația lor trece prin momente grele. Ei bine, acum vine și dovadă. Zăvo i-a distribuit postările soțului său de pe stories, semn că totul decurge bine între ei.

Dar chiar și așa, gestul ei a fost pus la îndoială, din cauza ultimei postări pe care a făcut-o pe contul său personal. Zăvo a postat o imagine pe contul său personal de social media, care a venit însoțită de un mesaj care le-a dat de înțeles că, totuși, ar exista mici probleme între ei.

„Numai cine lupta castiga!!!
Numai cine e puternic reuseste!!!..dar totul numai cu ajutorul lui Dumnezeu 🙏”
a scris Oana Zăvoranu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest