S-au împăcat! Cezar Ouatu şi Andreea Vilău, pregătiţi pentru pasul cel mare: “O să fac tripleţi”

 
+2 click pentru
galerie

Invitat în cadrul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars, Cezar Ouatu a dezvăluit detalii din culisele vieţii lui amoroase. Artistul a trecut prin clipe grele, după ce şi-a pierdut tatăl şi a încheiat şi relaţia cu frumoasa Andreea Vilău. Dar se pare că lucrurile s-au schimbat. Cei doi s-au reîmpăcat şi acum sunt mai fericiţi ca niciodată.

Cezar Ouatu, în urmă cu ceva timp îşi anunţa apropiaţii că s-a despărţit de cea cu care a fost împreună timp de un an. Spre fericirea tuturor admiratorilor, frumoasa make-up artistă împreună cu acesta formează din nou un cuplu.

Artistul a mărturisit în platoul “Star Matinal” ce planuri are împreună cu Andreea Vilău şi ce concluzie a tras după toate situaţiile cu care s-a confruntat în ultimul timp:

"Au fost probleme, dar totul e bine când se termină bine, când învăţăm ceva. Trebuie să iei ce este mai bun din orice succes şi eşec. Eu am învăţat şi îi mulţumesc Lui Dumnezeu şi iubitei mele că mă înţelege. Andreea mi-a oferit încredere pentru că o relaţie nu se bazează doar pe atracţie fizică. Trebuie să găseşti acea reciprocitate. Şi dacă tu emani pozitivitate atragi pozitivitate. Şi un sfat, nu mai plecaţi urechea la ce spune lumea pentru că gura lumii nu îţi vrea binele şi trebuie să fi ghidat pe ce simţi tu. Suntem pregătiţi să facem pasul următor. Şi la 39 de ani sunt sigur că o să fac tripleţi. O să vedeţi (n.r despre nuntă)", a spus Cezar Ouatu la "Star Matinal".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate