Saveta Bogdan, detalii inedite despre relația cu iubitul secret: „Are doi copii și este divorțat”/ VIDEO

 

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din industria muzicală românească, dar chiar și așa, nu mulți sunt cei care știu aspecte despre viața ei amoroasă. Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal”, artista a oferit detalii despre relația cu iubitul secret!

Saveta Bogdan a aruncat bomba! Aflată pe canapeaua din platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, interpreta de muzică populară a recunoscut că se iubește cu un bărbat de mai bine de două decenii!

Iar pentru că relația lor a fost ținută foarte bine de ochii curioșilor, cei care o apreciază pe artista de muzică populară au fost uluiți de amănuntele pe care le-a oferit despre povestea sa de dragoste în care este implicată de 20 de ani.

Saveta Bogdan nu a vrut să îi dezvăluie identitatea bărbatului cu care se iubește și care este de profesie avocat, tocmai pentru a nu-l afecta în vreun fel la locul de muncă. Cântăreața a mărturisit că partenerul său de viață este tatăl a doi copii și că în ciuda faptului că formează un cuplu de mai bine de două decenii, nu au vrut să treacă la pasul următor, pentru că le este foarte bine așa.

''Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. Astăzi a plecat în Ungaria, că are un proces. Când este în țară ne vedem destul de des, dar nu stăm împreună. De Ziua Îndrăgostiților am cântat seara, am avut program și a fost foarte bine. A venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză, dar faptul că a venit și că am pe cineva mă face să mă simt bine. Pe el nu-l interesează popularitatea. Nu vreau să-i spun numele. Are și el problemele lui la serviciu și nu vrea să i se știe numele. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Prima dată am spus 10 ani, că nu am vrut să dau din casă. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație'', a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest