O interpretă de muzică populară, înghețată în casă! Prin ce momente cumplite trece artista: „Stau cu geaca în cameră”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

O cunoscută interpretă de muzică populară ne-a dezvăluit că trece prin clipe cumplite, din cauza problemelor cu căldura cu care foarte mulți bucureșteni se confruntă. În cadrul unei conferințe telefonice pentru Antena Stars, artista a mărturisit că este nevoită să doarmă cu geaca în propria cameră.

Saveta Bogdan, căci despre ea este vorba, se numără printre persoanele care au fost grav afectate de avaria uriașă care a scăzut temperaturile în termometrele bucureștenilor. Interpreta de muzică populară a relatat că a trecut prin cea mai friguroasă noapte a acestui an, cu greu, iar caloriferul pe care îl are, nu a putut face față frigului.

„Am pus și o cuvertură din asta mai groasă, mi-a fost așa frig. Mi-am pus în cap un batic. Nu mai puteam de frig. Mi-am băgat în priză caloriferul electric pe care îl am. Dar ziua îl bag mai puțin, că nu mă indur.

Stau cu geacă în interiorul casei și tot e frig. Aici e ușa închisă în camera unde stau. E un frig de nu poți sta. Am avut 12 grade, 10 grade, 8-9. Cam așa. .”, a povestit Saveta Bogdan.

Mai mult de atât, interpreta de muzică populară a mărturisit că episoadele sunt și mai crunte, în momentul în care își dorește să facă baie.

„Caloriferele sunt călduțe. Am lăsat apa caldă vreo 20 de minute să curgă, ca să se încălzească în baie. Nici gazele nu le pot lăsa pornite constant, că mă doare capul din cauza lor”, ne-a mai spus artista de muzică populară, Saveta Bogdan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest