Saveta Bogdan, devastată de moartea lui Benone Sinulescu

 

 Saveta Bogdan a intrat în direct la Antena Stars, unde cu greu și-a găsit cuvintele și a putut să vorbească despre regretatul Benone Sinulescu. Cei doi au fost colegi de breaslă de-a lungul vieții, astfel nu o dată, ci de foarte multe ori, au cântat pe aceeași scenă și au mers împreună la concerte. Mai mult, cântăreața a mărturisit că timp de 60 de ani au fost unul lângă altul.

"Sunt foarte necajită. Avem 60 de ani de cariera împreună. Noi nu am mai vorbit, dar am o doamna care este prietena bună cu ei și îmi mai povestea. Când a căzut în comă rândul trecut si a fost dus la spital, își revenise. Era cu zâmbetul pe buze. Am vorbit asa printre picături. Ultima data am vorbit imediat după ce a fost în comă. Imi pare asa de rau de el. Dumnezeu sa îl ierte", a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Pe fondul unor probleme multiple de sănătate, Benone Sinulescu s-a stins din viață, după ce a fost diagnosticat și cu pneumonie. De duminică, celebrul interpret se afla în spital, însă, se pare că starea lui de sănătate se înrăutățise în ultimele zile.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest