Scandalul dintre Sânziana și Tonciu se întețește: ”Eu nu am acuzat-o pe ea”

 

Sânziana Buruiană se află fără voia sa de câteva zile într-un scandal care a început imediat după nunta prietenei sale, Andreea Tonciu.

După ce a dezvăluit că s-a simțit rău la eveniment și a plecat acasă, s-a speculat că vedetei i s-a făcut rău din cauza mâncării și că Andreea s-a supărat după ce a văzut declarațiile prietenei sale.

Sânziana a intrat în direct la ”Star matinal”, acolo unde a vorbit despre scandalul în care a fost târâtă fără voia sa și a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.


”Am văzut și eu articolul, am rămas și eu uimită. Eu nu m-am certat cu nimeni. Nu am zis nimic despre acest incident, m-am simțit rău după nuntă.Au scris foarte urât și au insinuat că am făcut urât după asta. Eu nu am vorbit cu nimeni, în afară de prieteni. A fost o stare de rău care mi-a trecut și nu pot acuza pe nimeni, dacă nu ar fi trecut, atunci aș fi investigat mai mult. Nu pot acuza pe nimeni, mai ales pe Andreea, care nu are nicio vină. Probabil că am fost foarte deochiată, mai ales că am venit și cu fetița și am fost îmbrăcată în rochițe frumoasă. Am vorbit și cu ea și i-am explicat. Putea fi și se la un deochi puternic  cu care am dormit. Trebuie să înțelegem, că până la urmă suntem oameni și i se putea întâmpla nimănui. Nu a fost vina ei, nu am mâncat foarte mult, că eram cu cea mică. Nu are de ce să se supere”, a spus Sânziana la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest