Se camuflează, dar nu se protejează! Mugur Mihăescu, preocupat să nu fie recunoscut, dar neinteresat de măsurile de siguranță! VIDEO

 

Mugur Mihăescu a făcut senzație într-un supermarket din Capitală! Cunoscut atât pentru rolul lui „Garcea”, cât și pentru felului nonconformist pe care îl are, actorul a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, într-o ipostază, cu adevărat, interesantă.

Din cauza pandemiei de coronavirus a fost instaurată starea de urgență în România, care presupune statul în carantină, la domiciliu. Dar chiar si așa, există mici excepții. Spre exemplu, atunci când nu mai ai nimic de mâncare, trebuie să dai fuguța la cel mai apropiat supermarket pe care îl ai în zonă și să îți cumperi tot ce îți poftește inima. Iar dacă nu ai suficiente mâini pentru plasele pline de cumpărături, atunci mai iei un apropiat cu tine. Lucru pe care l-a făcut și Mugur Mihăescu.

Cel supranumit „Garcea” a dat iama în rafturile unui supermarket, alături de soția sa, pentru a putea cumpăra cât mai multe produse pentru ei și pentru copii. Dar ce ne-a atras atenția, nu a fost numărul alimentelor „aruncate” în coș, ci modul în care actorul și partenera de viața au ales să se... „camufleze”.

Pentru că au ales scuterul, în detrimentul mașinii, ca să se deplaseze spre magazin, în momentul în care au intrat în centrul comercial, cei doi nu au renunțat la căștile de scuter, semn că nu voiau să fie recunoscuți de nimeni.

Dar cu regulile ce facem? Chiar daca au avut grijă să se camufleze ca la carte, atât Mugur Mihăescu, cât și soția sa și-au uitat mănușile și măștile de protecție acasă. Of, of! Păi nu așa se face, Garcea!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest