Se mărită Bianca Drăguşanu cu Gabi Bădălău? „S-ar putea să urmeze, s-ar putea să nu!"

 

Bianca Dragusanu se vrea din nou mireasă. Vedeta TV nu a negat că ar putea să urmeze o nuntă cu Gabi Bădălău. Ea a declarat că orice este posibil în viața ei, și că este genul de femeie care știe atât de bine ce vrea și când vrea, încât, dacă își pune în plan să se mărite din nou, o va face, indiferent de moment.

„S-ar putea să urmeze, s-ar putea să nu. Eu dacă mă mărit, mă gândesc azi, și mă mărit mâine. Dacă acest lucru se mai întâmplă, sper să fie pentru totdeauna. Bărbatul trebuie să fie perfect, dar nu există, până atunci aștept, poate face cineva un cyborg”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăguşanu spune că se lasă greu acum la măritiş, mai ales că a fost ademenită de multe ori cu vorbe dulci. De-a lungul timpului însă, Bianca a învățat să nu mai creadă minciunile bărbaților. Întrebată cum a fost alintată, de-a lungul timpului, de bărbații din viața ei, și cum au încercat aceștia să o cucerească, blondina a dat câteva dintre cele mai uzuale exemple: „Sufletul meu, viața mea, dragostea mea, îngerul meu”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest