Se vede cine e cocoşul în casă! Adda şi Cătălin, în centrul atenţiei, din nou, după scandalul de la Asia Express/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Au terminat filmările pentru "Asia Express" şi au revenit la activităţile lor zilnice. Adda și Cătălin Rizea s-au întors în țară și au fost surprinși de către paparazzii Spynews.ro la o sesiune de cumpărături.

Cei doi au mers împreună la cumpărături, dar doar Cătălin a coborât din maşină şi a intrat în centrul comercial unde a petrecut ceva timp. În tot acest timp, Adda l-a aşteptat cuminţică în maşină, cel mai probabil cu ochii pe conturile sale de socializare.

După ce și-a luat tot ce a avut nevoie, Cătălin s-a îndreptat către bolidul de lux, unde îl aştepta artista, cu două sticle de suc și au plecat rapid către casă. Chiar dacă Adda şi Cătălin formează un cuplu frumos şi solid, însă în Asia Expres au avut parte şi de momente care i-au pus la încercare.

În cadrul episodului şase al competiţiei "Asia Express" , oboseala şi stresul şi-au spus cuvântul, iar Adda a răbufnit. Din teama de a nu ajunge, din nou, pe ultimul loc, artista a mărturisit că tot ce îsi doreşte este să se întoarcă înapoi în ţară şi să se axeze pe cariera muzicală.

În timpul cursei, Cătălin a descris ruta greşită şoferului, moment în care Adda a început să îşi jignească partenerul de viaţă, fără niciun pic de ruşine, în faţa camerelor de filmat. "Spre Mendez, idiotule! Mă enervezi, *******. Hai că mă duc în ***** acasă, nu mai stau să-mi *** nervii aici.", i-a spus Adda.

Şi-a umilit maxim soţul

Chiar dacă soţul artistei a încercat să liniştească spiritele şi să îi explice cum stau lucrurile într-o echipă, Adda nu a încetat cu injuriil şi a început să folosească cuvinte şi mai grele.

"Suntem o echipă. Dacă echipa noastră e proastă, suntem amândoi proşti. Dacă e bună, suntem amândoi buni. Cu cât amândoi suntem mai puternici, cu atât echipa noastră este mai puternică", a spus Cătălin. "Nu mai am chef să trag! Pentru ce ******** trag într-una? Pentru ce? Că nu se întâmplă nimic bun, nu vezi? Mă duc acasă să cânt. Asta nu-i pentru mine!", a completat urlând artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest