Semnele că Sonny Flame și Lena Preda nu mai formează un cuplu! Cum anume s-au dat de gol/ VIDEO

 

După ce au apărut zvonuri cum că între Sonny Flame și soția lui ar fi vorba de o despărțire, acum Lena Preda a cam întărit speculațiile, după ce a fost surprinsă în niște ipostaze care a ridicat mari semne de întrebare în ceea ce privește mariajul cu artistul.

Nici Sonny Flame, nici Lena Preda nu au confirmat sau infirmat faptul că nu ar mai forma un cuplu, dar semnele demonstrează că varianta unei despărțiri pare din ce în ce mai reală. În urmă cu o săptămânâ, nu mulți au fost cei care sesizat că cei doi nu mai petrec deloc timp împreună și că fiecare stă mai mult cu prietenii, decât cu propriul partener.

Chiar aseară, bruneta a mai bifat o întâlnire cu prietenele sale, cu care s-a distrat pe cinste. Nu mai este un secret că Lena arată ca o bombă sexy, iar pentru că și-a dorit să atragă atenția, a optat pentru o ținută care să îi pună în valoare formele apetisante.

Un alt semn care dovedește că Sonny Flame și Lena Preda nu mai formează un cuplu, constă în faptul că au decis să șteargă toate fotografiile pe care le aveau împreună, de pe rețelele de socializare, din vacanțele de vis pe care le-au petrecut de-a lungul ultimilor ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest