Semnul că Nicole Cherry și iubitul ei deja își plănuiesc nunta! Cum s-au dat de gol/ VIDEO

 

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, cei doi au împlinit doi ani de la primul sărut, iar cum un eveniment așa de important nu avea cum să treacă neobservat, cei doi și-au declarat dragostea în public și s-au dat de gol că deja își plănuiesc nunta!

„Cireștica” a publicat o imagine pe contul său de socializaree, care a venit însoțită cu un mesaj emoționant, în care și-a declarat dragostea pentru bărbatul care i-a fost alături în ultimii doi ani.

„Tu ești și vei fi întotdeauna locul meu fericit. La mulți ani pentru cea de-a doua aniversare Te iubesc❤️”, i-a transmis Nicole Cherry iubitului ei, pe Instagram.

Însă nici Florin nu s-a lăsat mai prejos și a postat o fotografie care dezvăluie într-un mod subtil faptul că are planuri de nuntă cu Nicole: „Au trecut doi ani. Urmează eternitatea. Aniversare fericită! Te iubesc”

Cei doi îndrăgostiți sunt atât de siguri pe sentimentele lor, încât au decis să treacă la următorul nivel al relației lor și s-au mutat împreună. Și chiar dacă uneori între ei au apărut și neînțelegeri despre care artista a discutat în cadrul emisiunii “Cea mai tare din parcare” de la Antena Stars, au știut să treacă peste ele întotdeauna!

„Dacă avem discuții contradictorii eu și Florin sunt din cauza asta, pentru că eu sunt exagerat de punctuală și el cam pierde noțiunea timpului câteodată”, a spus Nicole Cherry pentru „Antena Stars” la „Cea mai tare din parcare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest