Şerban Copoţ, la spital, de urgenţă! Ce a păţit prezentatorul iUmor: "Când eşti cu capul în nori"/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Şerban Copoţ a ajuns, de urgenţă, pe mâna medicilor! Prezentatorul iUmor se confruntă cu momente mai puţin plăcute, iar toată păţania a avut loc din cauza unei neatenţii, după cum a spus chiar el.

Din cauza unei accidentări, Şerban Copoţ a ajuns imediat la spital. Pentru că este un norocos din fire, incidentul nu a fost unul foarte grav, dar cu toate acestea, trebuie să stea la pat pentru a avea timp să se recupereze.

Odată ajuns pe mâna medicilor, prezentatorul iUmor a fost diagnosticat cu luxaţie la glezna piciorului drept. Dar să nu credeţi că supărarea a ţinut prea mult! Odată ajuns acasă, cel supranumit „Hienă” din fosta trupă „Animal X”, şi-a fotografiat piciorul umflat şi a postat imaginea pe pagina sa de Facebook, alături de care a scris un mesaj amuzant.

"Cand esti cu capul in nori, e vai de picioare #luxatie #laorizontala #pauzăforțată", a scris Şerban Copoţ pe pagina sa de Facebook.

Fără să ofere prea multe detalii, prezentatorul de la Antena 1 a ţinut să precizeze că totul a avut loc din cauza unei neatenţii, dar nu este nimic grav, din fericire.

Aşa cum era de aşteptat, admiratorii săi au reacţionat imediat şi i-au trimis mesaje de însănătoşire grabnică. Iar printre comentariile internauţilor s-au remarcat şi unele ilare: "Aşa pățești când sari gardul la vecina", Cine a observat că e epilat pe picioare doar cât să îşi ridice pantalonii?", "Șerban parcă nu era Laurențiu Duță cu capul în nori dacă nu mă înșel?" Sau te pregătești pentru Te Cunosc de Undeva?”, au fost mesajele pline de haz pe care le-a primit Copoţ.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest