Şi-a dezvăluit secretul! Cum a devenit Alina Ceuşan cea mai cunoscută şi bogată bloggeriţă din România!

 
+2 click pentru
galerie

Alina Ceuşan este, de departe, cea mai cunoscută şi cea mai bogată bloggeriţă, din România! Câştigă câteva mii de euro pentru o postare, dar în spatele pozelor fabuloase se ascunde o muncă grea şi de echipă.

În faţa camerelor, Alina şi-a spus povestea necenzurată! Şi nu doar atât! Le-a închis şi gura celor care aruncă cu hate şi care au îndrăznit să o critice, nefondat. Cei peste 500.000 de urmăritori pe instagram, nu sunt toţi sunt fanii frumoasei bloggeriţe, ci printre ei se numără şi hateri, care nu evită să o sancţioneze, cu fiecare ocazie.

Vizibil iritată de ce se întâmplă în social media, Alina Ceuşan a răbufnit şi a spus care este părerea ei despre cei care o jignesc şi cum să reacţioneze cei care se află în aceeaşi situaţie ca ea:

„În primul rând, sfatul meu principal ar fi să nu acceptaţi critici din partea cuiva de la care nu aţi cere niciodată sfaturi. Suntem criticaţi deseori în online pentru că oamenii nu au ocazia să vadă cine suntem noi cu adevărat şi cât de mult muncim şi dacă ai propria ta afacere, ştii ce vreau să spun. Când tu ai propria afacere, lucrezi non-stop, depinde de tine cât de mult evoluezi, cât de mult munceşti, cât de mult efort depui, aşa vedeţi că aţi obţinut rezultatele pe care vi le doriţi.(...) Oamenii vor vorbi indiferent dacă faci bine sau rău, nici măcar nu contează că oamenii îşi fac un fel de obicei din asta.” a spus Alina Ceuşan.

A fost un drum lung până să ajungă omul de azi, dar când iubeşti ceea ce faci, nimic nu mai este greu. Alina Ceuşan si-a făcut blogul în urmă cu câţiva ani, ca o temă pentru facultate şi a rămas surprinsă să vadă cât de bine îi merge. Prin munca sa, Alina a primit foarte multe premii, şi deşi la început se descurca singură cu articolele de pe blog, acum are o întreagă echipă în spate.

„Cu timpul a trebuit să îmi fac propriul blog şi totul a venit atât de natural, pentru că eram pasionată de scris şi deja urmăream câţiva bloggeri cunoscuţi care sunt foarte mari acum. Am văzut felul în care ei au trecut prin vieţile lor şi tot ce s-a întâmplat. Ei scriau despre asta, făceau fotografii, vorbeau despre modă şi mă gândeam: Da! Aş putea să fac şi eu asta!” a completat Alina Ceuşan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest