Silvia Dumitrescu, transformare incredibilă! Le dă clasă puştoaicelor de 20 de ani! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Vârsta e doar un număr pentru Silvia Dumitrescu. Deşi are 59 de ani, artista are grijă de fizicul ei, mai ceva decât divele de pe Dorabanţi, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro reprezintă cea mai bună dovadă.

Acum că a venit vremea frumoasă, toate divele din oraş sunt cu gândul la plajă, piscină şi distracţie. Dar Silvia Dumitrescu este dintr-un alt material. Artista pune mare preţ pe aspectul fizic, astfel încât în urmă cu câteva zile, aceasta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce a luat la pas străzile din Dorobanţi.

Într-un outfit, în care să nu fie remarcată cu uşurinţă, Silvia Dumitrescu a făcut mişcare timp de o oră, iar mişcările de streching nu au lipsit din programul de antrenament. Mulţi trecători au admirat-o şi au apreciat că la vârsta ei arată excepţional.

Totul despre transformările stilistice

„Lumea este obișnuită cu stilul meu, cu culorile. Am niştespray-uri de păr şi vreau să le zic tuturor că nu mă vopsesc, le folosesc de ani de zile. Imediat după ani ‘90 am făcut rost de aceste spray-uri colorate din Italia și, de atunci, le tot folosesc. Multă lume îmi pune mâna pe păr, să vadă dacă este perucă. 

Am încercat și eu cu perucă, dar n-am rezistat. Eu mă mișc, mă încălzesc foarte tare. Face parte din felul meu de a fi... Întotdeauna mi-a plăcut să fiu altfel”, a mărturisit Silvia Dumitrescu, la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate