Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii: "Nicio decizie a vreunei instanțe..."

 

În 2015, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat pentru a treia oară. Ei bine, se pare că există o nouă situație tensionată între aceștia, după ce omul de afaceri nu o mai lasă pe vedetă să-și vadă băieții. Iată care este motivul pentru care refuză vizitele.

Silviu Prigoană a decis să nu-i mai dea voie Adrianei Bahmuțeanu să-și vadă cei doi băieți. Motivul ar fi legat de faptul că jurnalista nu este vaccinată și nici nu se protejează împotriva noului coronavirus.

'Nicio decizie a vreunei instanțe din această țară nu mă poate obliga să-i dau copii unei persoane care în plină pandemie își permite să nu poarte mască și nici să se vaccineze.

De câteva luni îl am la mine acasă și pe tata, o persoană de 90 de ani, care nu iese fără mască nici măcar în curtea interioară, că așa a auzit el că este bine. Ori, dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă  în casă! Și dacă vine , gata, am scăpat de tata! Numai că eu nu vreau acest lucru!', a declarat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Speriat de ceea ce se întâmplă la momentul actual în România, Silviu Prigoană a decis să-i protejeze pe Eduard și Maximus cât poate de bine. Astfel, nu i-a mai dat voie fostei sale soții să-i vadă pe cei doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest