Simona ex-Sensual a luat-o pe calea bisericii! S-a transformat total, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor!

 

De când a dispărut din lumina reflectoarelor, viața Simonei ex-Sensual s-a schimbat totalmente! Fosta bombă sexy a luat calea bisericii și a vorbit, în direct, la „Star Matinal” despre conexiunea cu Dumnezeu, care devine mai puternică pe zi ce trece.

Simona Suhoi era una dintre cele mai urmărite prezențe feminine din showbiz-ul autohton, atât datorită aparițiilor provocatoare, cât și controverselor pe care le stârnea în jurul ei. Acum, după ce a decis să se retragă din lumea mondenă, Simona ex-Sensual s-a schimbat radical.

Aceasta a dezvăluit că acum s-a focusat pe afacerea gastronomică de succes pe care o manageriază și pe care are de gând să o dezvolte, până capătă un renume pe piață. Iar în timpul liber, are grijă de suflet prin multe rugăciuni îndreptate lui Dumnezeu.

Mai mult de atât, Simona Suhoi ne-a dezvăluit că va demara un proiect pe YouTube, în care va invita foarte multe figuri duhovnicești cu care să dezbată teme creștine.

„O să încep să fac niște interviuri de săptămâna asta pe canalul meu de YouTube cu oameni din alte domenii, cu niște oameni care nu sunt persoane publice, dar vor fi pe spiritualitate. Pe partea de viață spirituală, o să vină niște fețe preoțești. Asta este o educație dată de familie. Eu nu sunt pe yoga, sunt pe viața spirituală. Contează mult de rădăcinile pe care le ai. Dacă în familia mea există viața spirituală și tradiție, atunci trebuie să țin un echilibru. Și nu poți să ai un echilibru în viață, dacă nu ai o viață spirituală puternică. Dacă nu ești conectat și iubit, dai în depresie. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să trec cu mai mare lejeritate peste probleme.” ne-a spus Simona ex-Sensual.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest