Simona Halep, declarație de dragoste pentru iubitul ei? Mesajul de pe tricoul sportivei spune totul VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Simona Halep Şi Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! După ce s-au afişat de nenumărate ori împreună, iată că relaţia devine din ce în ce mai serioasă între campioana de la Wimbledon şi afacerist.

Simona Halep este împlinită pe toate planurile! Fără doar şi poate, putem spune cu uşurinţă că acesta a fost anul ei. După ce a câştigat Wimbledonul, iată că şi pe plan amoros a avut parte de un câştig. Iar cea mai bună dovadă stă scrisă chiar pe pieptul ei... la propriu.

Celebra tenismenă i-a trimis un mesaj, tocmai din America, lui Toni Iuruc, bărbatul care îi este alături de o bună perioadă de timp. Simona Halep a postat o fotografie în care este îmbrăcată cu un tricou negru, pe care este scris mesajul sugestiv: „Sunt îndrăgostită nebuneşte de tine!”.

Motivul pentru care se află peste Ocean, departe de omul căruia îi declară iubirea prin fel şi fel de mijloace, este acela că Simona Halep se pregăteşte pentru turneul de la Cincinnati. În ciuda faptului că s-a accidentat în turneul din Toronto, săptămâna aceasta, tenismena are parte de un antrenament intensiv.

Simona Halep, răsfăţată din cale-afară de iubiţelul milionar

După ce şi-au asumat relaţia în faţa tuturor, Simona Halep şi Toni Iuruc sunt de nedespărţit. După ce a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Naţional "Steaua României", cei doi au ieşit la terasa unui restaurant de fiţe din Capitală, acolo unde preţ de două ore au vorbit şi s-au delectat cu preparate care mai de care. Simona Halep a fost toată un zâmbet în timpul întâlnirii, fapt ce dovedeşte că se bucură de prezenţa iubitului său la maximum. Odată ce au terminat de mâncat şi de discutat, Toni Iuruc a chemat la restaurant o masină de lux, acolo au luat loc pe bancheta din spate şi au pornit la drum, semn că urmau să petreacă întreaga zi, împreună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest