Simona Halep, momente de neuitat alături de iubiţelul milionar! Cum o răsfaţă Toni Iuruc pe campioana de la Wimbledon VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Simona Halep este o femeie împlinită! Şi are şi de ce! După ce în această vară a devenit campioană la Wimbledon, totodată este locul 4 WTA, iată că nici pe plan sentimental nu o duce deloc rău. Ci din contră! Aflată într-o mică pauză de relaxare, tenismena română este răsfăţată din cale-afară de Toni Iuruc.

Simona Halep şi Toni Iuruc sunt extrem de fericiţi împreună, iar asta se citeşte de la o poştă. După ce şi-au asumat relaţia în faţa tuturor, cei doi sunt de nedespărţit. Recent, tenismena a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Naţional "Steaua României", eveniment la care nu putea să lipsească machedonul. Acesta a însoţit-o, alături de părinţii săi.

După marele moment, cei doi au ieşit la terasa unui restaurant de fiţe din Capitală, acolo unde preţ de două ore au vorbit şi s-au delectat cu preparate care mai de care. Simona Halep a fost toată un zâmbet în timpul întâlnirii, fapt ce dovedeşte că se bucură de prezenţa iubitului său la maximum.

După ce au achitat nota de plată, Toni Iuruc a chemat la restaurant o masină de lux. După ce s-au ridicat de la masă, cei doi porumbei, Simona Halep şi machedonul au luat loc pe bancheta din spate şi au pornit la drum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest