Simona Halep se pregăteşte să devină mamă! Primele declaraţii despre sarcină/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Simona Halep a fost dintotdeauna o persoană discretă în cea ce priveşte viaţa personală, însă nu s-a ferit să răspundă întrebărilor ce ţin de viaţa privată, atunci când a fost cazul. Iar atunci când a fost întrebată dacă îşi doreşte să devină mamă, campioan noastră a răspuns fără ezitare.

Simona a confirmat de fiecare dată că îşi doreşte să devină mamă şi mai mult decât atât, se pregăteşte moral în acest sens. Dar cu toată că ideea de a ava copii o încântă foarte tare, preferă să mai aştepte câţiva ani, până când se va simţi 100% pregătită să facă acest pas.

Campioana noastră a fost mereu o mare iubitoare de copii, mai ales că are acasă o nepoţică tare drăgălaşă, care seamănă cu mătuşa sa. Simona a mai spus şi faptul că îşi doreşte să devină mamă după ce îşi va încheia cariera, nu ca alte colege de breaslă, care au dat naştere unui copil, apoi au revenit pe terenul de tenis.

''Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte'', a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Simona Halep şi Toni Iuruc trăiesc o frumoasă pooveste de dragoste de ceva timp, iar în timpul verii trecute, cei doi au decis să îşi facă relaţia publică, fără să se mai ferească de ochii curioşilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest