Simona Halep, terifiată de pandemia de coronavirus: „O situație înspăimântătoare!”

 

În ciuda tuturor titlurilor pe care le deține, Simona Halep este mai presus de toate, om! Astfel că pandemia de coronavirus a afectat-o extrem de mult pe celebra tenismenă, care a decis să se baricadeze în locuința din București, atât pentru propria siguranță, cât și a celor din jur.

În cadrul unui interviu pentru CNN Sport, Simona Halep a dezvăluit deși în această perioadă trebuia să aibă foarte multe antrenamente, sportiva încearcă să rărească ieșirile din casă din ce în ce mai mult și să respecte în totalitate măsurile de siguranță impuse de autoritățile din România.

„Nu ies deloc din casă. Sunt categoric un om care ia foarte în serios aceste lucruri și-și face griji din cauza lor. Măsurile de izolare au fost foarte stricte aici în România, au fost militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară”, a declarat Halep pentru CNN Sport.

Mai mult decât atât, tenismena a recunoscut că o bună bucată de timp a fost terifiată de toate lucrurile care au avut loc în lumea întreagă, din cauza virusului necruțător, astfel că a renunțat în a mai citi presa, dar își oferă ajutorul ori de câte ori are ocazia.

„A fost o situație înspăimântătoare aici în România. Am încercat să nu mă uit prea mult sau să nu citesc prea multe știri fiindcă mi se pare prea îngrijorător, prefer să ajut acolo unde pot. Îmi aduc și eu contribuție, stând acasă și desigur rămânând optimistă și puternică”, a mai spus celebra sportivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest