Situațiile delicate cer măsuri disperate! Cum se descurcă Lora și Ionuț Ghenu, după ce au rămas blocați în Bali: „O să mă angajez aici”

 

Lora și Ionuț Ghenu nu trec printr-o perioadă chiar roz! Cei doi au parte de o vacanță prelungită în Bali, după ce au fost anulate toate zborurile, din cauza rapidității răspândirii pandemiei de coronavirus.

Bali - o destinație de vis, în mijlocul căreia și-ar dori foarte multe persoane să se afle! Dar nu este și cazul Lorei și a partenerului său de viață. Cei doi amorezi au rămas aproape fără toate resursele financiare de care dispuneau, dat fiind că s-au pregătit pentru doar două săptămâni de vacanță.

În cadrul unui mesaj postat pe pagina sa de socializare, Lora a mărturisit că dacă tot au rămas blocați în Bali, îsi doresc să se întâlnească cu ceilalți români care sunt în aceeași situație cu ei.

„Preferăm cu banii pe care îi avem să rămânem aici, să ne întâlnim cu ceilalți români. Sunt încă cel puțin trei cupluri foarte faine cu care am început să vorbim și pe Instagram și pe WhatsApp chiar și după 1 aprilie o să începem să ne întâlnim și să vedem unde ne stabilim tabăra. Mi se pare ireal că suntem aici și s-a întâmplat așa. Inițial am venit pentru două săptămâni, apoi se discuta despre instaurarea stării de urgență în România și am zis: „ok, hai să mai rămânem până se termină viza.” Am schimbat biletele de avion pentru 7 aprilie când ni se termină viza și am fost anunțați ieri că s-au anulat toate zborurile, nu primim banii înapoi. Probabil o să reprogrameze zborul fără extra costuri în momentul în care va fi posibilă întoarcerea noastră acasă”, a povestit Lora pe rețelele de socializare.

Au un plan de rezervă

Ionuț Ghenu a dezvăluit că profită cât pot de libertatea de mișcare pe care o au acolo, deși sunt siguri că vor intra la autoizolare, curând. Mai mult de atât, partenerul de viață al Lorei este dispus să își caute un loc de muncă pentru a face rost de bani, pe perioada șederii în Bali.

„O să intrăm la izolare totală, pentru că și aici o să se impună genul ăsta de măsuri. (...) Nu prea mai avem bani, dar ne apucă de prestări servicii. (...) O să mă angajez și eu pe aici”, a spus Ionuț Ghenu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest