Situaţiile disperate cer măsuri extreme! Culiţă Sterp, în căutarea unei partenere pe internet, după despărţirea de Carmen de la Sălciua!

 
+2 click pentru
galerie

Culiţă Sterp nu pierde timpul! După despărţirea de Carmen de la Sălciua, artistul a început căutările pentru o nouă parteneră! Şi nu partenera de viaţă, dacă la asta vă gândeaţi, ci pentru noul videoclip.

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton şi iată că nici după despărţire, nu încetează să se afle în atenţia publicului. Au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum fiecare se focusează pe viaţa profesională.

Culiţă Sterp scoate hit după hit, aşa că nu este de mirare că îşi doreşte ca în videoclipurile sale să joace cele mai frumoase reprezentante ale sexului feminin. Pentru că avea nevoie extrem de rapid de o domnişoară sexy, manelistul a postat un anunţ pe contul său de socializare în care îşi căuta partenera ideală.

”O fată drăguță pe aici?...”, a fost o parte din mesajul artistului, dar pe care ulterior l-a șters de pe pagina sa. 

Culiţă Sterp, în panică din cauza coronavirusului

„Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a scris în urmă cu mai multe zile. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest