Şoc şi groază pentru Marian Vanghelie! Casa fostului primar a fost spartă de hoţi, în timp ce soţia şi copilul erau acasă

 

Casa fostului primar Marian Vanghelie a fost spartă de hoţi! Locuinţa politicianului se află în zona Ghermăneşti, comuna Snagov, iar în momentul evenimentului, în interiorul locuinţei erau soţia sa, copilul şi soacra.

Infractorii au spart casa lui Marian Vanghelie şi au furat câteva ceasuri, bijuterii şi un tablou de valoare al pictorului Gheroghe Petraşcu. Incidentul a intrat, abia acum, în atenţia presei, chiar dacă a avut loc în urmă cu două săptămâni.

Fostul primar al sectorului 5 din Capitală a mărturisit că îşi doreşte să prindă persoanele care i-au violat domiciliul, atât pentru a recuperat bunurile, cât şi din cauza faptului că au comis infracţiunea în timp ce familia să se afla în locuinţă. Tot Marian Vanghelie a precizat că organele legii au vizionat imaginile de pe camerele de luat vederi, iar la ora actuală sunt în desfăşurare cercetări pentru a putea da de urma hoţilor.

Nu este pentru prima dată prădat

Familia lui Marian Vancghelie a mai trecut printr-un incident similar, în urmă cu aproape trei ani, atunci când bona filipineză pe care o angajase, a furat din casă mai multe obiecte de valoare.

"De fapt am fost jefuită eu. Această bonă a fost adusă pe încredere. Această fată s-a dovedit a fi o hoață. Eu, din neglijență, am omis să o verific înainte, dar am aflat aseară că mai fugise de la două familii înainte.

Nu știu să vă spun exact suma, dar este una mare. Mi s-au furat două inele, un ceas și niște bani. Inelele erau ambele prețioase, ceasul este de la o firmă bună. Este o sumă mare", declara soţia fostului primar, cu ceva timp în urmă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest