Socoteala de acasă, nu se potrivește cu cea din târg! Irina Loghin, victima celor care cumpără fără limită în timpul pandemiei/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Este iubită de o țară întreagă, însă nici măcar ea nu este scutită de situații neplăcute în această perioadă. În plină pandemie de coronavirus, „Doamna muzicii românești”, Irina Loghin a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro ca tot omul, la cumpărături pentru sărbătorile pascale.

Îndrăgita artistă s-a echipat corespunzător, cu mască de protecție și mănuși și a mers la un magazin alimentar, din apropierea locuinței, pentru a-și umple sacoșa cu bunătăți pentru masa de Paște.

Dar socoteala de acasă, nu s-a potrivit cu cea din târg! De ce spunem asta? La întoarcerea de la magazin, „Doamna muzicii populare românești" nu părea prea fericită, iar motivul este unul cât se poate de evident. La o scurtă privire spre sacoșa pe care o ținea în mână, ne putem da seama și de ce. Interpreta de muzică populară s-a întors cu „mâna în buzunar”, semn că vecinii au golit toate rafturile magazinului, potrivit Spynews.ro

Și dacă tot suntem la capitolul alimentație, Irina Loghin se menține într-o formă de zile mari și are mare grijă la ceea ce mănâncă, după cum a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, pentru „Agenția VIP”.

„Iau lapte de la o mică fermă de la București, nu fac exces de lapte. Mănânc foarte multe fructe. Dimineața o banană, un ou de țară, după aceea sucuri. În loc de ceai, fierb lămâie și beau peste zi toată apa cu lămâie și cu tei. În fiecare dimineață, un pahar de jumătate de l cu apă călâie și cu o lămâie este sănătate curată.” a spus Irina Loghin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest