Sofia Vicoveanu, adevărul despre starea de sănătate, după ce s-a spus că este infectată cu noul coronavirus! „M-am împărtășit”/ VIDEO

 

Recent, în presă au fost lansate zvonuri precum Sofia Vicoveanca ar fi infectată cu noul coronavirus și lucrurile nu ar fi prea roz pentru aceasta. Mai mult de atât, toți apropiații artistei au început să se intereseze de starea sa de sănătate, fiind extrem de îngrijorați de cum se simte la ora actuală interpreta de muzică populară.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică tradițională românească, motiv pentru care vestea că starea sa de sănătate nu este una deloc bună, a afectat foarte multe persoane.

Anunțul că artista ar fi infectată cu noul COVID-19 a fost făcut în scop de glumă de 1 aprilie, lansată în mediul online. Pentru că Sofia Vicoveanca este din Suceava, iar la momentul actual orașul trece printr-o situație dramatică, fiind orașul cu cele mai multe cadre medicale infectate, nu puțini au fost cei care s-au gândit că interpreta ar fi internată, pe bune.  

Astfel că, toți apropiații artistei au asaltat-o cu telefoane, pentru a verifica dacă este adevărat ce se spune în presă sau nu. Sătulă să dea același răspuns, Sofia Vicoveanca a infirmat toate zvonurile apărute, liniștindu-și astfel fanii.

„Sunt în casă. La Suceava sunt probleme, că e orașul închis, localitați apropiate sunt în carantină, dar oamenii nu respectă, li se pare că e o glumă. Eu nu am mai ieșit din casă de pe 13 martie, am fost, m-am împărtășit și de atunci stau în casă.” a spus Sovia Vicoveanca pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, gestul lansării unei glume despre ea, pe această temă a revoltat-o pe Sofia Vicoveanca și a avut numai cuvinte dure despre „glumeți”.

„Aseară cineva mi-a postat că ce au spus acei nemernici, că sunt în ultimul grad. Mai bine și-ar arata aceasta fantezie și s-ar apuca să o dirijeze în altă parte, spre mai bine. Să le fie rușine. Cred că este momentul în care ar trebui sa fim mai uniți și mai iertători.” a mai spus interpreta de muzică populară pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest