Sora lui Petrică Mîțu Stoian și impresarul Doru Gușman s-au împăcat la parastasul de trei luni al artistului: „Eu nu am nimic cu...”

 

Ce s-a întâmplat cu sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman, la parastasul de trei luni al artistului. Au trecut trei luni de când Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață, după ce a urmat o terapie hiperbarică la o clinică din Reșița. Familia și prietenii acestuia nu au lăsat să treacă neobservat acest moment și au făcut un parastas în amintirea lui. Acolo, sora interpretului și impresarul acestuia s-au revăzut! Iată ce a spus Maria Tărchilă despre Doru Gușman!

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu trei luni, după ce a fost la o clinică din reșița pentru a urma o terapie post COVID-19. După moartea sa, au apărut tot felul de dispute între Doru Gușman și sora interpretului, Maria Tărchilă. Chiar dacă părea că lucrurile nu se vor remedia niciodată între cei doi, la parastasul de trei luni făcut în memoria artistului, cei doi au îngropat securea războiului. Iată ce a declarat femeia cu privire la fostul impresar al fratelui ei!

Doru Gușman a fost cel care a organizat întreaga slujbă, dar și cel care a sunat-o pe sora interpretului pentru a invitat-o la comemorarea lui Petrică Mîțu Stoian. Aceasta a acceptat și a venit de urgență la Craiova!

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a decis să organizeze un parastas de trei luni de la moartea artistului. Acesta a sunat-o și pe sora interpretului, deși în ultima perioadă au fost doar în conflicte.

'Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: 'Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!', a declarat ea.

Aceasta a plecat de urgență de la Arad la Craiova, acolo unde a avut loc slujba. S-au împărțit pachete, s-a comemorat amintirea interpretului, apoi Maria Tărchilă a vrut să se întoarcă acasă. Atunci, impresarul a invitat-o la masă în casa în care a locuit fratele ei.

„Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică. Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu', a spus Maria Tărchilă pentru Impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest