Sorin Bontea vrea să plece din România, după ce a câștigat Asia Express, pentru a-și îndeplini cel mai mare vis! „Vindem tot ce avem”

 

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au făcut senzație pe „Drumul Comorilor” din Asia Express. „Reactoarele 3 și 4” au reușit să câștige inimile tuturor telespectatorilor care au fost martori tuturor obstacolelor pe care le-au depășit, datorită caracterelor frumoase și a simțului umorului foarte bine dezvoltat de care au dat dovadă.

Și chiar dacă titlul de câștigătorul sezonului trei Asia Express, i-a adus lui Sorin Bontea și mai multă celebritate în spațiul românesc, bucătarul nu vrea să renunțe la cel mai mare vis al său, care include părăsirea meleagurilor natale.

În cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Sorin Bontea a dezvăluit că își dorește foarte mult să își deschidă un bar în Caraibe și să se mute acolo alături de familia sa.

„Îmi doresc un băruleț în Caraibe. Acolo mi se pare viața foarte simplă. Eu i-am propus soției să vindem tot ce avem, dar a zis că deocamdată nu. Douăzeci de metri de plajă, un băruleț, trei hamace pe acolo, eu să fac niște creveți și niște pește, soția să le ia banii…Fiul meu să vândă pe la băruleț și fiica mea pe acolo la fel. , a declarat Sorin Bontea. 

Și chiar dacă știe că posibilitatea ca visul să i se îndeplinească în viitorul apropiat este destul de mică, celebrul bucătar nu vrea să renunțe la idee, dar a dezvăluit că va mai aștepta câțiva ani, până cei doi copii ai săi vor fi independenți.  

„Îmi place televiziunea, mă simt bine, dar e un vis pe care îl am de mulți ani, înainte de a deveni cunoscut la TV, însă e de actualitate, deși e destul de complicat. Să mai crească copiii, că poate nu vor să vină cu noi”, a mai spus juratul de la ”Chefi la cuțite”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest