Sorin Stratulat, replici acide pentru brunetele care se vor blonde peste noapte: „Un portocaliu pătat, de zici că e un leopard în delir” VIDEO

 

Sorin Stratulat nu a mai rezistat şi şi-a vărsat oful în ceea ce priveşte erorile care apar atunci când schimbăm radical culoarea părului. Şi pe bună dreptate, pentru că unele domnişoare vor shimbări radicale peste noapte!

Sorin Stratulat nu a mai rezistat şi a spus lucrurilor pe nume. Atunci când vine vorba despre balayage, lucruruile nu sunt deloc simple, iar expertul este tare revoltat de ce se întâmplă în unele saloane.

„Vă rog mult de tot, nu faceţi balayage din prima. Aflaţi care sunt etapele. Nu încercaţi acasă! Ştiu că sunt fete care o ard pe instagram, că vai, mi-am făcut balayage-ul singură, dar nu e adevărat. Îti mai dau şi tutoriale pe YouTube. Nu este în regulă să faceţi chestiile astea cu părul vostru. Şi nu mai poţi să revii la natural, doar atunci când o să crească din nou.” a spus hairstylist-ul în cadrul vlogului său.

Iar pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc o schimbare extremă peste noapte, Sorin Stratulat are să vă dea o veste proastă. „Şi în niciun caz nu există balayage din negru, în blond. Luaţi-vă gândul. Este imposibil şi este şi o problemă de bani. Lucrurile bune costă.” a completat acesta.

Însă celebrul hairstylist spune că atunci când se ajunge la un eşec în ceea ce priveşte culoarea, este deopotrivă vina clientului, cât şi a expertului. Iar pentru că procesul de colorare nu este unul simplu şi pentru că ştim cum sunt femeile, atunci când li se pune pata, vor să facă orice pentru a ajunge la schimbarea dorită, vă invităm să daţi play clipului de mai jos pentru a asculta sfaturile pe care le dă hairstylist-ul vedetelor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest