Soția lui Adrian Mutu, femeie responsabilă în casă, dar nu și în fața pandemiei de coronavirus/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

În timp ce printre vedete s-a instalat panica odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, Sandra Mutu are o atitudine foarte relaxată cu privire la acest subiect și nu o sperie absolut nimic. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe soția lui Adrian Mutu, împreună cu fiul ei, în timp ce au ieșit să facă mici cumpărături.

Îmbrăcată lejer, bruneta a coborât din bolidul de lux și a intrat imediat în supermarket. Acolo unde a stat minute bune. În tot acest timp, fiul ei a așteptat în mașină, minute bune. Dar să nu credeți că l-a lăsat singur, nesupravegheat. În timp ce și-a făcut cumpărăturile, bona a avut grijă de cel mic.

După ce s-a aprovizionat cu tot ce avea nevoie, Sandra Mutu a ieșit din centrul comercial, încărcată de cumpărături. Întrtr-o mână avea o plasă plină de produse, iar în cealaltă avea un bax de hârtie igienică și suluri de bucătărie. A ajuns la mașină, i-a zâmbit celui mic prin geam, după care a pus cumpărăturile în portbagaj. Abia după ce s-a asigurat că totul este în regulă, Sandra a urcat la volan și a plecat spre casă, potrivit Spynews.ro.

Cum l-a cucerit pe Adrian Mutu

În urmă cu ceva timp, Sandra și Adrian Mutu au fost invitați în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, unde au oferit detalii despre căsnicia lor, cât și despre cum s-au îndrăgostit unul de celălalt. „l-am cucerit prin felul meu de a fi. Și a reușit sa mă cunoască dincolo de aparențe, așa în substrat. Cred că asta l-a fascinat. A văzut ce fel de om sunt cu adevărat” spunea Sandra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest