Soția lui Alin Oprea confirmă despărțirea de artist? Mesajul care detonează bomba în showbiz!

 
+2 click pentru
galerie

După multe speculații și informații scandaloase, am aflat adevărul despre ce s-a întâmplat între Alin Oprea și soția sa. Mai mult, avem mesajul care detonează bomba în monden. Soția artistului rupe tăcerea și confirmă despărțirea de artist!

Reacție mai mult decât interesantă a încă soției lui Alin Oprea pe facebook! Aceasta s-a afișat pe internet doar alături de copii, iar apropiații au sesizat rapid absența lui Alin Oprea din peisaj. Mai mult de atât, partenera artistului a răspuns la comentariile care îl vizau și a lăsat să se înțeleagă că între ei nu mai este nimic.

Larisa confirmă tot ce s-a speculat în presă și anume că ea și Alin Oprea ar fi pus punct căsniciei după 22 de ani petrecuți împreună. Toate speculațiile despre răcirea relației dintre Alin și Larisa au început odată cu mutarea ei în Anglia.

Aceasta ar fi spus atunci că s-a mutat ca să fie mai aproape de copiii care erau la studii, însă gurile rele spun că în toată perioada în care ea s-a aflat departe de casă, ar fi apărut o altă femeie în viața lui Alin Oprea.

Cu toate acestea, nu mai devreme de luna februarie a acestui an, Alin Oprea vorbea la prezent de soția lui și dădea impresia că între ei curge doar lapte și miere.

”Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală. Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici. (...)Nu e o formă ușoară de conviețuire, dar este singura benefică pentru copii.” a declarat Alin Oprea pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest