Soția lui Daniel Onoriu, veşti bune despre starea de sănătate a pilotului de curse. A fost detubat și dă semne că se simte din ce în ce mai bine

 

Daniel Onoriu trece prin clipe de coșmar din cauza unei operații în Turcia, mai exact o intervenție de mișcorare a stomacului. În luna decembrie, pilotul de curse a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. 
Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 
Starea lui Daniel Onoriu este mai bună de la o zi la alta. Soția acestuia trăiește cu speranța că soțul ei își va reveni, chiar dacă procesul de vindecare este unul de durată. 
Daniel Onoriu a fost detubat și dă semne că se simte din ce în ce mai bine. Pilotul de curse a deschis ochii și a făcut deja câteva mișcări. Isabela a dezvăluit că acesta se simte mai bine, iar medicii sunt încrezători în șansele de recuperare. 
„În momentul de față este un pacient staționar stabil. Adică, nu e nici mai rău, nici mai bine. De câteva zile i s-au redus sedativele și, dacă pot spune, e foarte puțin conștient”, a spus Isabela Onoriu într-o emisiune TV.
Daniel Onoriu a deschis ieri ochii și a mișcat o mână și un picior, atunci când și-a auzit soția. Chiar dacă nu s-a uitat fix la ea, aceasta trăiește cu speranța că soțul ei își va reveni curând. 
”Are o privire…nu fixă. Adică, nu s-a uitat la mine, dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, am vorbit mai tare. A deschis ochii mai mult. Are mici reacții. Adică, își mișcă o mână, un picior.”, a mai spus aceasta. 
Daniel Onoriu are nevoie de mult timp pentru a reveni și pentru a se putea întoarce acasă, acolo unde toată familia îl așteaptă cu nerăbdare. Isabela Onoriu trăiește cu speranță în suflet că totul va fi bine pentru pilotul de curse. 
„Șanse sunt. Eu cred în continuare că sunt șanse să își revină, dar nici nu gândesc altceva. El o să-și revină, o să fie bine. Dar la ce are, la ce a avut, că acum e mai bine decât problemele de la început, eu cred că o să fie bine.
Nici nu accept altceva! Recuperarea este de durată, cu pași mici. Nu o să ne trezim peste noapte că Daniel s-a ridicat din pat și merge. O să fie cu pași mici, dar e spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu”, a adăugat soția lui Daniel Onoriu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest