Soția lui Florin Dumitrescu, probleme de sănătate! A ajuns la spital după ce fiica ei a fost externată: "Hai că am continuat bine..."

 

Cristina Sima, soția lui Florin Dumitrescu, a ajuns la spital la scurt timp după ce fiica ei, Ava, a fost externată, în urma unui accident care a necesitat îngrijiri medicale. Acum, din păcate, și soția faimosului chef întâmpină probleme…

Cristina, soția lui Florin Dumitrescu și-a anunțat fanii, cu doar câteva ore în urmă, că se confruntă cu probleme de sănătate. Ghinioanele par să se țină lanț în familia lor de la o vreme… După ce soțulei a suferit o intervenție la picior și fiica lor Ava a ajuns de urgență la spital, unde a primit o atelă ghipsată, acum și soția faimosului chef se confruntă cu probleme de sănătate.

Cristina Sima, soția lui chef Florin Dumitrescu, a atras un mare capitalde simpatie, având o comunitate destul de mare pe Instagram. Și pentru că își ține fanii la curent cu momentele importante din viața ei, cu doar câteva ore în urmă, Cristina a postat o fotografie într-un InstaStory care i-a îngrijorat pe cei care o urmăresc.

Fără să dea amănunte despre problema medicală cu care se confruntă, soția lui Florin Dumitrescu a postat o fotografie cu ea pe un pat de spital, cu branula în mână. Nici textul ce însoțește poza nu a fost de natură să-i liniștească pe cei care o urmăresc pe contul de socializare.

'Hai că am continuat bine săptămâna…', a scris Cristina Sima.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest