Soția lui John Legend a gafat-o! Cum a dezvăluit sexul bebelușului ei, din greșeală: „Oops!”

 

Soția lui John Legend a făcut-o de oaie... voluntar! Chrissy Teigen a publicat un clip pe contul său de instagram, în care a dezvăluit, „din greșeală”, sexul bebelușului ei!

Chrissy Teigen și John Legend așteaptă cel de-al treilea copil, iar marele anunț a fost făcut printr-un videoclip muzical al artistului. De la dezvăluirea secretului și până acum, viitoarea mămică și-a ținut admiratorii la curent în ceea ce privește evoluția sarcinii, dat fiind că s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în ultima vreme.

În ultimul clip postat pe pagina sa de instagram, Chrissy a anunțat sexul copilului său, într-o manieră amuzantă, făcând să pară că dezvăluirea a fost făcută din greșeală.

„Este atât de ciudat pentru că bebelușul este foarte sănătos. Și este mare. El este foarte mare. Oops”, a spus Chrissy Teigen.

Se pare că John Legend și Chrissy Teigen vor deveni părinți de băiețel! Celebrul cuplu mai au doi copii, o fetiță pe nume Luna Simone Stephens și un băiat pe nume Miles Thoedore Stephens.

Se confruntă cu mari probleme de sănătate

Chrissy este nevoită să stea în pat și să se miște cât mai puțin pentru ca sarcina să nu aibă probleme, din cauza placentei slăbite. Durerile suferite au făcut-o pe soția lui John Legend să apeleze la un tratament cu botox, care i-a fost injectat în partea din spate a gâtului.

În ciuda tuturor problemelor de sănătate, Chrissy Teigen a mărturisit că nu își pierde optimismul orice ar fi: „Este rău, dar văd în final lumina”, a scris Chrissy Teigen pe Twitter.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest