Soţia lui Ştefan Bănică a făcut-o lată pe străzile Capitalei! Cum a reușit să încurce toată circulația/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a făcut-o lată pe străzile din Capitală, iar paparazzii Spynews.ro au surprins întreg momentul! Lavinia Pîrva a dat circulația peste cap, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie!

Când vine vorba de viața de familie, Lavinia Pîrva se descurcă de minune, însă nu putem spune același lucru când vorbim despre șofat. Îmbrăcată într-un outfit care i-a flatat silueta de divă la care a ajuns într-un timp record după sarcină, soția lui Ștefan Bănică Jr. a mers la sala de sport, unde și-a făcut liniștită antrenamentele.

După ce a terminat, fără să mai stea pe gânduri, soția lui Ștefan Bănică a urcat în mașina de lux, însă în drumul său, fie din grabă, fie din neatenție, frumoasa cântăreață a ignorat complet semnul interzis și a pătruns pe strada respectivă. Greșeala sa a avut și efecte asupra traficului.

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro se poate vedea cum bolidul Laviniei Pîrva a încurcat semnele de circulație. Dar nu vrem să ne credeți pe cuvânt, ci dați play clipului de mai jos!

Și-a pus silicoane

Recent, Lavinia Pîrva a recurs la o intervenție de mărire a bustului! Sătulă de criticile și comentariile primite vizavi de operațiile estetice, artista le-a dat peste nas răutăcioșilor: „Am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație. Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face", declara ea la acea vreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest