Soţul Deliei şi-a sărbătorit ziua de naştere în stil mare! The Motans, Puya, Dan Bittman, Selly, invitaţi la party VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Ziua de naştere a lui Razvan Munteanu a fost motiv de sărbătoare în familia Deliei. Artista cu afaceristul formează unul dintre cele mai cool cupluri din showbiz-ul românesc. Iar asta s-a văzut şi aseară, la petrecerea în cinstea aniversării partenerului de viaţă a artistei.

Răzvan Munteanu a avut parte de o zi de naştere în stil mare! Băuturi alese, un tort pe măsură şi invitaţi de marcă! Parcă s-a dat strigare la vedete căci nu au lipsit nume importante precum Denis de la The Motans, Puya, Dan Bittman, Selly. Petrecerea a avut  loc într-unul dintre cluburile importante din Bucureşti pe care le deţine chiar sărbătoritul.

Puţin trecut de miezul nopţii, prietenii l-au surprins pe Răzvan cu un tort pe măsură. Ce să mai! Omul de afaceri se poate considera un bărbat împlinit. Acasă îşi găseşte liniştea şi confortul în braţele soţiei sale, Delia, şi în fiecare zi este înconjurat de prieteni loiali, care îl iubesc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest