Soțul Oanei Zăvoranu a fost operat de urgență! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Alex Ashraf/ VIDEO

 

Soțul Oanei Zăvoranu a fost operat de urgență! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Alex Asharaf a dezvăluit care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă și care l-au dus pe masa de operații!

Alex Ashraf a aruncat bomba, în direct! Soțul Oanei Zăvoranu a mărturisit că în urmă cu trei luni de zile a ajuns pe mâinile medicilor, de urgență, din cauza unei acțiuni, aparent banale. Bărbatul a dezvăluit că în timp ce se afla la sală, din dorința de a arăta cât mai bine, a ridicat greutăți mai mari decât a putut duce și fiind neîncălzit a făcut hernie de disc.

„M-am dus la sală și am fost neîncălzit, am tras neîncălzit și mi-am rupt spatele. Sunt proaspăt operat. M-am operat de de hernie de disc în urmă cu trei luni.” a spus Alex Ashraf.

Din fericire, starea lui sănătate este stabilă, iar recuperarea a fost făcută rapid. Astfel că astăzi, alături de soția lui, Oana Zăvoranu, au venit să se dea cu karturile și să se destindă, după o perioadă în care au stat izolați în casă.  

E îndrăgostit până peste cap de Oana Zăvoranu

În urmă cu câteva zile, celebra actriță a împlini 47 de ani, iar Alex Ashraf nu avea cum să lase să treacă aniversarea soției sale, fără să își declare dragostea și în mediul online.   

”La multi ani, Iubirea mea️ Sunt Gelos pe frumusetea ta, si iti doresc sa te tina inca pe atat, pentru ca ai o gena de Alien👽🤦🏾... Hastag -> eu imbatranesc si tu intineresti pe zi ce trece.. 🥳🥳🥳 Azi de ziua ta, iti doresc ca visul si dorinta ta sa se indeplineasca 👶🏽🙈 Ma bucur enorm ca am luptat pentru noi si tu la fel, caci noi doi impreuna vom crea istorie️ Poza asta arata fericirea si puterea de iubire pe care o producem cand ne privim unul pe celalalt... ”, a scris Alex.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest