Speak este în doliu! Artistul și-a pierdut bunicul din cauza COVID-19

 

Speak este în doliu!Celebrul artist trece prin momente dificile. Singurul bunic rămas în viață al lui Speak a murit în urmă cu puțin timp. Cântărețul a fost cel care le-a dat vestea tristă fanilor din mediul online. Potrivit acestuia, bunicul său s-a stins din viață din cauza coronavirusului.

Speak este în doliu! Cântărețul și-a pierdut unicul bunic care mai era în viață. Deși face campanie pro-vaccinare COVID-19, Speak nu a reușit să-și convingă bunicul să se vaccineze împotriva coronavirusului. Vedeta i-a anunțat pe fanii din mediul online că și-a pierdut bunicul în urma infecției cu virusul ucigaș. Solistul le-a transmis internauților să se vaccineze, îndemnându-i pe cei în vârstă să își administreze vaccinul. Speak a povestit că bunicul său nu credea în virus și a refuzat să se imunizeze.

Chiar dacă a cerut ajutorul medicilor, aceștia nu au mai putut face nimic pentru acesta. Starea bărbatului s-a agravat,iar plămânii nu mai funcționau cum trebuie. „Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru a așa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început.

Pentru că nu credea în virus. A început să creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat că nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu.Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. Te iubesc bunicule! P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinați-vă părinții și bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a scris Speak pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest