Ştefan Bănică Jr., despre cea mai mare dramă din viaţa lui! Fratele lui a murit la 25 de ani!

 

Ştefan Bănică Jr. este un nume care răsună în întreg showbiz-ul autohton! Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti din România, dar cu toate acestea, nu mulţi sunt cei care cunosc drama acestuia.

Ştefan Bănică Jr. a trecut prin clipe grele, după ce fratele său a murit în urma unui accident rutier. Tragedia a avut loc în 2001, când Alexandru avea doar 25 de ani. Chiar dacă erau fraţi doar de tată, artistul l-a iubit foarte mult, motiv pentru care atunci când a devenit tată pentru a treia oară i-a dat numele de Alexandru, băieţelului său.

Accidentul rutier a fost unul extrem de violent! Şoferul a pierdut controlul volanului, iar Alexandru Silviu Bănică a murit pe loc. Cel care conducea autoturismul a scăpat cu viaţă, fiind şi unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Fratele artistului a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea, alături de mulţi alți membri ai familiei de artişti.

Ştefan Bănică şi Laviania Pîrva, despre băieţelul lor

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva au devenit fericiţii parinţi ai unui băieţel minunat, pe nume Alexandru. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, cei doi au mărturisit ca se simt extrem de împliniţi.

„Sunt lucruri pe care nu le pot exrpima în cuvinte. O fericire şi o bucurie şi o împlinire. Este un copil foarte bun, foarte simpatic. Mi-am dorit să aibă charm şi să aibă umor. Eu am râs foarte mult în sarcina. Şi are un râs colorat. Îi place să cânte, cântă încontinuu. Mă gândeam că se va face fotbalist, dar se pare că nu. E tot timpul vesel. Are umor. Toată lumea se distrează în jurul lui.” a spus Lavinia Pârva, în cadrul interviului, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest