Stephan Pelger, prima apariţie după pierderea tatălui: „Am avut o relație educaţională cu el”/ VIDEO

 

Stephan Pelger trece prin clipe dureroase. La scurt timp după ce tatăl adoptiv al designer-ului s-a stins din viaţă, vedeta a venit în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbit despre relaţia pe care o avea cu tatăl său.

Tatăl celebrului designer s-a confruntat cu ultimul stadiu de Alzheimer, problemă de sănătate cu care s-a confruntat încă din luna ianuarie a anului 2018. Din păcate, tatăl lui Stephan Pelger nu şi-l mai amintea pe acesta, în ultimele clipe de viaţa, dar cu toate acestea, creatorul de modă şi-l aminteşte perfect:

„Făcea sport seara, întotdeauna. Era în ultimul stadiu de alzheimer. A făcut foarte multe lucruri pozitive şi lucruri de un angajament extrem de mare. Era tot timpul la centre de ajutorare, la centre de bătrâni. Şi-a dedicat viaţa în ajutorul comunităţii.” a spus Stephan Pelger.

Stephan Pelger a povestit că se înţelegea extraordinar cu tatăl său şi chiar dacă era foarte strict, întotdeauna i-a purtat un respect imens. „Tata a fost o mână de fier. Mă uitam la el ca la o entitate, o zeitate. Era un tată foarte blând, dar şi foarte strict. O singură dată mi-a dat o palmă. I-am furat bunicii mele cinci mărci. Avea mâna grea, dar în rest am avut o relație educaţională cu el. A încercat să mă îndrume în lumea frumosului şi al artelor. Mama este muzician violonist, aşa că am avut o copilărie plină de lucruri frumoase. Toate lucrurile care se văd în filme, cu colinde de Crăciun. Desigur, au fost perioade cu bune şi cu rele. Au fost perioade în care a fost închis din cauza comuniştilor şi am văzut cu a plecat cu cătuşe din casă. De la Regele Mihai, până la ambasadori, toţi stăteau cu noi la masă” a spus Stephan Pelger, în cadrul emisiunii „Star Matinal”

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest