Sunt celebri, dar nu au reușit să pună mâna pe statueta Oscar! Actorii la care nu te-ai fi așteptat

 

Academia Americană de Film pare că nu oferă Oscaruri celor mai buni, ci mai degrabă celor care au nevoie de încurajare în meseria lor.

Doar așa se explică de ce unii dintre cei mai mari actori nu au primit până acum premiul mult râvnit. Topul actorilor dezamăgiți crește de la an la an, iar noi o să vi-i prezentăm pe cei mai cunoscuţi dintre ei.


Plin de talent şi adorat de milioane de femei din întreaga lume, JOhnny Depp a reușit să-şi seducă  fanii prin intermediul rolurilor sale exotice,

Ciudat, dar Johnny Depp nu a primit niciodată premiul Oscar!

Deși a fost nominalizat de 3 ori, în 2004 la secţiunea "cel mai bun actor", pentru rolul din filmul "Pirații din Caraibe", în 2005 pentru rolul din "În căutarea tărâmului de nicăieri" și în 2008 pentru rolul ciudatului din "Sweeney Todd: Bărbierul Diabolic din Fleet Street", nu s-a putut bucura de niciun trofeu.


O altă figură marcantă a filmului american şi tot fără Oscar... este și Tom Cruise. Pentru el, obţinerea unei statuete a fost o adevărată "misiune imposibilă".

Spre surprinderea tuturor, chiar dacă a fost nominalizat de 3 ori pentru premiile Oscar, Tom Cruise a pierdut de fiecare dată în favoarea altor actori.

Michelle Pfeiffer, una dintre cele mai frumoase, talentate și pline de umor actrițe din toate timpurile, nu a primit nicio nominalizare la Oscar, deși a fost pe punctul de a-l primi de 3 ori:  o dată pentru rolul din "Dangerous Liasons", apoi pentru cea mai bună actriță în "Formidabilii Baker-Boys" și din nou pentru cea mai bună actriță în "Love Field".Charlie CHaplin, cel mai haios vagabond al tuturor timpurilor este poate cel mai bun exemplu ca Academia Americana de Film comite greseli inexplicabile. Cel mai mare comediant de film mut al secolului XX ne-a lasat filme celebre ca The Great Dictator, The Gold Rush sau City Lights, însănu a luat niciodatăun Oscar pentru interpretare!Cu două dintre cele mai populare serii de filme din istorie, Indiana Jones si Star Wars, și cu numeroase roluri apreciate în thrillere și drame Harrison Ford este o adevarată legendă la Hollywood. Totuși, până în acest moment, actorul american n-a reușit să primească decât o singură nominalizare.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest