Surpriză în showbiz! Florin Pastramă o lasă cu buza umflată pe Brigitte, de Ziua Îndrăgostiţilor! Care este motivul/ VIDEO

 

De când s-au căsătorit, Brigitte si Florin Pastramă sunt nedespărţiţi... Doar că, de data aceasta Florin Pastramă nu va putea fi alături de soţia sa chiar de Sfântul Valentin, asta pentru că va trebui să se prezinte la tribunal pentru a rezolva o problemă foarte importantă.

Florin Pastramă este citat în faţa judecătorilor pe 14 februarie, împreună cu mai mulţi membri ai familiei sale pentru a da explicaţii într-un dosar deschis de trei femei care contestă un contract de vânzare-cumpărare. În urmă cu o lună, a avut loc un alt termen, dar pentru că persoanele care au fost citate nu s-au prezentat în instanţă, magistraţii au decis să amâne dosarul.

Acesta nu este singurul proces în care familia Pastramă este citată să se prezinte în instanţă. Aceasta a mai fost chemată la tribunal şi pentru un alt proces în care moştenitorii unui imobil de milioane cer anularea unui contract de vânzare-cumpărare şi înapoierea bunului respectiv. Reclamant în dosarul amintit este un bărbat care a câştigat un proces similar împotriva statului român, aşa că Florin Pastramă are emoţii mari în privinţa sentinţei.

"Admite acţiunea. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei - reprezentând contravaloare servicii de apă şi canalizare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 50 lei - cu titlul de cheltuieli de judecată. Executorie de drept"

Până când se va prezenta la tribunal, Florin Pastramă se ocupă de afacerea pe care a deschis-o împreună cu Brigitte. Cei doi amorezi sunt mai hotărâţi ca niciodată să dea lovitura! Dornici să îşi sporească veniturile, au deschis o shaormerie şi au început treaba!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest