Surprize, surprize! Andreea Marin, cu „atuurile” din dotare, la înaintare! Cum a fost surprinsă „Zâna”/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Andreea Marin ne încântă cu fiecare apariţie şi se pare că singurul lucru de care se mai fereşte  este doar virusul. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe „Zâna surprizelor” într-o ipostază care pune mulţi bărbaţi pe jar. Andreea Marin şi-a scos atuurile din dotare şi a ieşit la cumpărături.

Vedeta le-a demonstrat tuturor că știe să fie sexy, chiar și într-o ținută sport. Frumoasa divă a întâmpinat vremea caldă cu sânii la vedere, chiar în parcarea magazinului de unde și-a făcut cumpărăturile. În imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro se poate observa cum „Zâna” se protejează temeinic de temutul virus, cu mănuși, mască și ochelari.

După ce s-a aprovizionat cu toate cele necesare, Andreea Marin s-a îndreptat cu pieptul îndrăzneț înainte spre mașină. Acolo unde și-a lăsat cumpărăturile în portbagaj și a pornit spre casă.

În fața casei vedete se afla un camion care era încărcat ochi cu paleți de cutii, iar odată ajunsă acasă de la cumpărături, Andreea Marin a supravegheat cu atenție toate mișcările persoanelor care descărcau paleții. La un moment dat, în ajutorul curierului a sărit chiar logodnicul său, Adrian Brâncoveanu, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.

„Zână” pentru oamenii cu probleme din cauza pandemiei de coronavirus

Așa cum ne-a obișnuit, Andreea Marin îi face cinste titlului de „Zână”. Vedeta este implicată în mai multe proiecte caritabile menite să îi ajute pe cei care se află în dificultate din cauza pandemiei de coronavirus.

"Mâine este primul convoi cu care vom livra ajutoare. În această primă tranșă avem un milion de litri de apă plată, avem aproape două tone de produse de igienă, kit-uri de igienizare, apoi 30 de paleți de iaurt, ceai, carne, produse proaspete, cafea, semințe, migdale, smoothie-uri. Mâine nu ajunge, dar la următorul transport vom livra botoși de plastic, combinezoane, măști, avem în plan să aducem și așternuturi, prosoape.", spunea Andreea Marin, la începutul pandemiei.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest