Surse Spynews.ro: Care este realul motiv din cauza căruia Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit! Informaţii de ultimă oră

 

Vestea că Andreea Bălan şi George Burcea sunt la un pas de divorţ a luat prin surprindere pe toată lumea. Imaginea de cuplu stabil şi perfect a fost demontată, după ce au apărut primele zvonuri legate de despărţirea celor doi, iar sursele spynews.ro au aflat, pe surse, motivul adevărat care a stat la baza separării celor doi.

Potrivit surselor Spynews.ro, Andreea Bălan s-ar fi despărţit de George Burcea după ce a aflat că actorul consumă substanţe interzise. Se pare că blondinei i-a fost adus la cunoştinţă acest lucru, de curând, motiv pentru care a decis să meargă pe drumuri separate.

Mai mult decât atât, Andreea Bălan şi George Burcea nu au reuşit să ajungă la un numitor comun, astfel că mariajul şi promisiunile făcute în faţa lui Dumnezeu, că vor fi împreună pentru totdeauna, fiind date uitării.

Tot sursele mentionate anterior susţin că Andreea Bălan şi George Burcea s-au separat deja, lucru pe care actorul nici nu l-a confirmat, dar nici nu infirmat, în momentul în care a fost invitat în platoul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.

Cum a reacţionat George Burcea în scandalul cu drogurile

După ce s-a vehiculat în presă că George Burcea ar fi fost prins de oamenii legii, în timp ce îşi conducea autobehiculul, sub influenţa substanţelor interzise, reporterii Spynews.ro l-au contactat pe actor pentru a afla adevărul despre situaţie.

Soţul Andreei Bălan a răspuns politicos la telefon, iar odată ce a aflat pentru ce anume a fost apelat, acesta a închis telefonul, fără nicio altă explicaţie. Pentru mai multe detalii despre ce se întâmplă cu adevărat, rămâneţi pe Antenastars.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest