Tania Budi, adevărul despre operațiile estetice: „Îl consider un viciu”/ VIDEO

 

Pentru Tania Budi vârsta este doar un număr. Ajunsă la 52 de ani, actrița le dă clasă multor domnișoare din showbiz-ul autohton, iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars a dezvăluit dacă are sau nu operații estetice!

Tania Budi a vorbit deschis despre intervențiile estetice pe care le are. Frumoasa vedetă este foarte preocupată de felul în care arată, însă nu atât de mult precum sunt domnișoarele din generațiile actuale.

„Pentru ele nu există numai esteticul pentru generația asta. Trebuie să ai educație, bun simț. Măcar să iei Bac-ul. Să te duci la estetician tot timpul. În momentul în care nu știi să ai grijă și de tine, atunci nu ai cum să fii o femeie cu adevărat.”, a spus Tania Budi, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.

Are sau nu operații estetice?

Tania Budi a recunoscut că a trecut pragul medicului estetician, însă doar pentru mici intervenții non-invazive, dar nimic mai mult de atât. Totodată, vedeta a ținut să precizeze că un procentaj mare în modul în care arată îl reprezintă gena pe care a moștenit-o din familia sa.

„Nu am operații estetice. Am grijă de prospețimea tenului. Am intervenții non-invazive. Mă ajută și natura pentru că 90% este gena. Pe lângă asta am grijă și de alimentație, dar nu mă duc la extreme.”, a mai spus Tania Budi.

Iar pentru că este o femeie extrem de frumoasă, Tania Budi a mărturisit că nu de puține ori partenerii pe care i-a avut au vrut să o conducă la altar, însă dintr-un motiv sau altul, situațiile au luat alte întorsături.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt.

În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani.

Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest