Tatăl lui George Burcea, în pericol de moarte din cauza fiului! A vrut să îl înjunghie! „M-a alergat în faţa bisericii”/ VIDEO

 

Nelu, tatăl lui George Burcea a făcut declaraţii în premieră despre adevărata relaţie dintre el şi fiul său! Invitat în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, bărbatul a povestit cum fiul său a vrut să îl omoare cu un cuţit!

Apele nu se liniştesc între George Burcea şi Nelu Burcea! După ce George şi-a acuzat tatăl de crimă, cât şi de un comportament violent-abuziv, lăsându-i sechele din copilărie, Nelu Burcea a decis să dea cărţile pe faţă şi a spus cine este lupul cel rău din poveste, de fapt.

Se pare că în cadrul unui eveniment trist din familie, actorul şi-a ameninţat propriul tată cu un cuţit, în faţa bisericii. După ce George Burcea a consumat câteva pahare de alcool, lucrurile au denaturat rapid şi a început să îl alerge pe Nelu Burcea, în noapte, cu un cuţit în mână.

”George a scos la mine cuțitul din portieră și m-a alergat în fața bisericii”; a spus Nelu Burcea la Antena Stars.

Mai mult de atât, Nelu Burcea a ţinut să precizeze că în ciuda imaginii de băiat bun pe care George Burcea a încercat să şi-o contureze, masca a fost dată jos odată cu situaţia care se derulează între el şi Andreea Bălan.

”George a scos la mine cuțitul din portieră și m-a alergat în fața bisericii”; a spus Nelu Burcea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest