Tavi Clonda are sau nu are coronavirus? Gabriela Cristea: „Mă gândeam doar la ce se va întâmpla cu fetițele”

 

Tavi Clonda a făcut de două ori testul pentru noul coronavirus, după ce colegii de emisiune au fost infectați cu COVID-19. Așteptarea i-a dat Gabrielei Cristea mare bătăi de cap, din cauza grijii pe care le-a purtat-o celor două fetițe pe care le are cu artistul.

Din fericire, testele făcute de Tavi Clonda pentru a afla dacă are sau nu coronavirus, au ieșit negative. Gabriela Cristea a mărturisit că le-a fost extrem de greu timp de 10 zile până au aflat rezultatele, însă acum sunt fericiți că au reușit să treacă peste.

Prezentatoarea TV a mărturisit că una dintre cele mai mari temeri pe care le-a avut a fost că dacă va fi pusă în ipostaza să își crească fetițele singure, fără niciun ajutor.

„Mă gândeam, Doamne…dacă Tavi și eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toți patru! Micuțele noastre sunt obișnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul! Bine că totul este în regulă și putem sta liniștiți. Bine, eu știu că soțul meu s-a protejat cât a putut la filmări și contează lucrul acesta, însă, se putea întâmpla orice și oricui, doar vedem și noi cum este situația.” a spus prezentatoarea pentru wowbiz.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest